2010 m. vasario 14 d., sekmadienis

2010-02-14 Udupi, Malpe ir toliau


Su Šv. Valentino diena! :)

Šį vakarą sėsim (tiksliau, gulsim) į naktinį autobusą, kuris nuveš mus į paskutinį mūsų numatytą aplankyti miestą Bangalore. Autobusas iš Udupi išvažiuoja ti prieš 9 valandą vakaro, tad dieną susiplanavom tokią labai lengvą – pusryčiai Udupi, vėliau sėdam į autobusą ir lekiam į Malpe prie jūros.

Netyčia bebaigiant suvalgyti pusryčiams visą Utapamą (nors meniu jis įvardintas kaip omletas...), užmačiau prie gretimo staliuko vyriškį bevalgantį kažką panašaus į bandelę. O koks man buvo džiaugsmas, kai suvalgiau du tuos vadinamus „Buns“. Iš tiesų ten tokie kaip mieliniai blynai, tik didesni ir, matyt, kepti dideliam kiekyje riebalų. Žodžiu, su šviežiai spaustomis vynuogių sultimis jie sulindo puikiai. Gaila, kad anksčiau tokių dalykų neradom. Ir kažin, ar Bangalore tokių bus.

Autobusai jau nebestreikuoja, tad prie jūros važiavom nebe rikša. Kaip visada, autobuso priekyje kokio nors iš dievų altorėlis su gėlių girliandomis, o šalia muzikos grotuvas, kuris autobusui įsibėgėjus, paleidžiamas beveik visu garsu. Bet tai ne baisiausia – matėm ir autobusų su užrašu „DVD coach“, suprask, ten jie savo indiškus filmus visu garsu rodo. :)



Prie jūros, visa to nenorėdami, padarėm indusams atrakciją. Nors nuo jų nuėjom pakankamai toli, bet jie, pamatę, kad mes deginamės, ėjo link mūsų neva pasivaikščioti. O dar daugelis, matyt, moters su maudymuku nematę, tad ėjo ratais aplink, įsmeigę į mane akis. Keli net įsitaisė už kokių 10 metrų ir turbūt laukė, kada aš eisiu maudytis. Cha, cha, o aš nėjau. :) Ir kad indusai akių nepamestų, dingom gana greitai iš to pliažo.



Dar kelios valandos ir ruošimės į autobusą. Jau vakar vakare matėm, kokiu autobusu važiuosim. Čia jie tokie keisti: sėdimos kėdės, o virš jų – miegamos vietos. Mes miegosim atsigulę, nes kelionė truks ilgai – apie 10 valandų.



Linkejimai!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą