2010 m. vasario 21 d., sekmadienis

2010-02-20 Bangalore



Prieš porą dienų, kažkur važiuodami rikša, matėm, kad visai netoli tos pagrindinės gatvės, kurioje gyvenam [Ziureti
cia], yra apsipirkinėtojų rojus – keli didžiuliai prekybos centrai su daugybe rūbų, technikos ir pan. parduotuvių. Tad, būdami beveik „Akropolio“ fanai, nutarėm tame shopper‘ių rajone apsilankyti.

Vieną penkių aukštų prekybos centrą jau buvom aplankę prieš porą dienų. O šiandien patekom į septynių aukštų prekybos centrą. Pamačius „Marks&Spencer“ kilo asociacija, kad esam „Gedimino 9“, tik erdvės gerokai mažiau. :) Iš tikrųjų – lubos žemos, nėra tokio išplanavimo, kad galėtum eiti ratais. Žodžiu, kaip tikri prekybos centrų žinovai įvertinom viską – erdvę, išplanavimą, patogumą pirkėjams ir pan. :) Ir dar, ką supratau dabar, tame didžiuliame centre nėra maisto prekių parduotuvės (tipo Maxima ar pan.). Matyt, tik Lietuvoje žmones į prekybos centrą gali pritraukti maisto parduotuve. :) Čia žmonės plūsta pavaikščioti, į kitus pažiūrėti, save parodyti, pavalgyti ir papramogauti (viršutiniuose aukštuose gali rasti ir kino teatrą, ir siaubo kambarį, prie kurio susidaro eilės).

Tiesa, kokiam 4 aukšte užtikom valgytojų rojų – turbūt šimtas ar net daugiau staliukų ir palei viso aukšto sienas daugybė maisto pardavėjų / mini kavinukių. Čia gali suvalgyti bet ką – nuo indiškų masalų dosų ar idlių iki prancūziškų crepes ar itališkų panini. Net nenorėdamas valgyti nejučia pasuki link vieno iš tų kioskelių ir perki kokį gardų kąsnelį. Tik po to reikia daug skysčių išgerti, nes kitaip geriau nekvėpuoti šalia ugnies. ;)

Kadangi nesam labai dideli apsipirkinėjimo mėgėjai, tai iš viso didžiulio prekybos centro išėjau tik su vienu maišeliu, kuriame smagiai su manim lingavo... kulinarinė knyga. Rinktis tikrai buvo iš ko ir pasirinkimo du kriterijus (indiškų patiekalų aprašymai; knyga su nuotraukomis) atitiko daugelis iš turbūt daugiau nei 100 knygų. Gal kam parvežti kokią? [Uzsakymai priimami ASAP ir tik SMS'ais i musu indiska numeri] ;)

2 komentarai:

  1. Knygą lengva bus vežti geriau paimkite tą pusės metro diametro keptuvę, o tai piknikas būtų neblogas. Laukiame parskrendant...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai aišku,kad parvežti, nes ir mes norime paragauti indiškų patiekalų

    AtsakytiPanaikinti